Medici

Ce spun medicii?

Dacă aţi şti ce ştiu eu, nu aţi ieşi niciodată din casă fără sucul dvs. de Mangustan.

de Dr. Sam Walters – Naturopat; Master în Ştiinţă şi biologie, cu specializare în nutriţia umană

AM CREAT PRODUSE PENTRU COMPANII timp de mai bine de 30 de ani, inclusiv pentru NASA (Centrul spaţial pentru astronauţi), companii farmaceutice şi alte companii nutriţionale. Sunt mereu în cautare de noi produse şi noi companii care sa aibă ceva diferit.
Sucul de Mangustan e mai mult decât unic. Am făcut un studiu îndelungat şi aprofundat despre el.

Daca aţi şti ce ştiu eu, nu aţi ieşi niciodată din casă fără sucul dvs. de Mangustan. Antioxidanţii sunt cu adevărat cheia pentru tratamentul bolilor în viitor.

Multe medicamente de azi derivă din componente naturale. Când ne uitam la Mangustan, vedem atâtea proprietăţi naturale, şi dovada eficienţei lui nu stă doar în rezultatele persoanelor. Studii ale facultăţilor de medicină din toată lumea arată că Mangustanul conţine elemente care ajută practic la ameliorarea multor boli care apar azi. Previziunile curente indică, că una din patru persoane din SUA va suferi de cancer şi una din cinci va muri de cancer. Num ele adevarat al jocului este prevenţie. Noi tratam mulţi bolnavi de cancer în clinica noastră. Unul dintre primele lucruri pe care le facem este să căutăm metale grele în urina pacienţilor. Metalele grele pot distruge sistemul imunitar şi am tras concluzia că majoritatea persoanelor cu cancer sunt încărcate cu metale grele. încercăm aşadar să curăţăm aceste metale grele şi Mangustanul ajută la îndepărtarea lor. Mangustanul este un antioxidant. Coaja conţine xantone sau forme de antioxidanţi, care au fost eficienţi în experienţele de laborator împotriva culturilor de cancer de sân, cancer de plămân, cancerla stomac şi un tip de leucemie.
Majoritatea pacienţilor pe care îi tratam erau de grad 4 sau mai avansaţi. în unele cazuri li s-au mai dat între 6 şi 8 săptămâni de viaţă. Şi am văzut multe rezultate spectaculoase: sucul de
Mangustan a devenit una dintre armele arsenalului nostru. A reuşit să le dea înapoi viaţa.
Când corpul este bolnav, are nevoie de material biologic, nu material chimic. în zilele noastre suntem foarte poluaţi cu chimicale, contaminan şi lucruri artificiale.
Avem nevoie să învăţăm să folosim lucrurile naturale care ajută la prevenire, aşa cum este folosirea Mangustanului. Unul dintre lucrurile pe care le puteti face pentru sistemul dvs. imunitar este îngrijirea preventivă.

de Dr. Albert Miller – medic de familie

AM ÎNCEPUT SĂ MĂ INTERESEZ DE MANGUSTAN în octombrie 2004. Nu mai auzisem înainte vorbindu-se despre Mangustan sau despre xantone. Astfel eu eram foarte entuziasmat să încep cercetările (pentru că prevenţia şi bună-starea sunt specialităţile mele medicale). Am accesat Medscape (o sursa pentru medici pe Internet) şi am căutat informaţii despre Mangustan şi despre xantone şi am fost foarte surprins de ceea ce am descoperit. Există, de fapt, mai mult de o mie de articole despre xantone şi douăzeci şi ceva despre Mangustan. Am descoperit că structura xantonelor este o structură cu trei inele de molecule de carbon şi am identificat mai mult de 40 de xantone în fructul de Mangustan. Cea mai mare parte se regăseşte în coajă.

Nu era posibil, evident, să citesc toată informaţia ştiintifică şi astfel că am făcut o cercetare clinică mai specifică. Şi aşa am descoperit nenumărate articole care susţin:
1) puternica acţiune antioxidantă;

2) acţiunea anti-inflamatorie;

3) acţiunea anti- bacteriană

4) acţiunea anti-tumorală, şi în unele cazuri, chiar apoptoză (moartea celulelor tumorale).

Aşadar am decis că sucul de Mangustan va avea loc în practica mea. Am început să folosesc sucul şi l-am prescris şi unor pacienţi pe care i-am selecţionat (mulţi dintre ei aveau nişte situaţii medicale pe care eu speram să le văd îmbunătăţite). Dacă rezultatele garantate de ştiinţă şi de propria mea experienţă se dovedeau a fi viabile, urma să încep să recomand din ce în ce mai mult Mangustanul. La prima mea încercare, cinci dintre pacienţii mei, soţia mea şi cu mine am început să folosim sucul de Mangustan, iar rezultatele au fost uimitoare. Cel mai mult m-au impresionat efectele anti-inflamatoare, de dezinflamare a articulaţiilor şi reducere a durerilor pe care le-am observat în prima lună. Astfel că am început să recomand sucul de Mangustan pentru o varietate de simptome şi boli, boli precum a artrita reumatoidă, lupus şi psoriazis care au arătat îmbunătăţiri clinice memorabile.

Practic, ceea ce au experimentat pacienţii mei a fost: reducerea inflamaţiilor şi a durerii cât şi o sporire a energiei. în mod obiectiv, am documentat rezultatele testelor de laborator precum reducerea vitezei de sedimentare, anticorpi antinucleari ş\ factorul reumatoid. Problemele cronice ale pielii precum eczema şi dermatita s-au îmbunătăţit în cazul mai multor pacienţi, eliminând total necesitatea de a folosi corticoizi locali în multe dintre cazuri. O reducere în cazul bărbaţilor cu hipertrofie benignă de prostată pe timpul nopţii de câte ori trebuiau să se trezească noaptea pentru a urina. Pentru a susţine acest lucru, eu am observat o reducere a nivelurilor de antigen de prostată în sânge. Osteoartritele şi simptomele de fibromialgie nu sunt rezolvate la majoritatea pacienţiilor, dar s-au observat îmbunătăţiri considerabile. Aş dori să vă împărtăşesc câteva rezultate interesante şi suprinzătoare. Unul este al unei doamneîn vârstă de 83 de ani în fază finală de insuficienţă renală cu clearance-ul creatininei de 24 (la 20 e nevoie de dializă). Ea se pregătea să înceapă sesiunile de dializă. La o lună după folosirea sucului de Mangustan clearance-ul creatininei a crescut la 49, evitând astfel dializa. Pe lângă aceasta, am avut şi alţi pacienţi care au prezentat îmbunătăţiri ale funcţiilor renale şi în multe cazuri, folosirea sucului de Mangustan a redus medicaţia diuretică.

Personal, densitatea mea osoasă a trecut de la nivelul de osteopenie la nivelul normal mediu după un an de suc de Mangustan. Trebuie să spun că, pentru mine, a fost o surpriză plăcută. De asemenea, am înregistrat alte îmbunătăţiri ale densităţii oaselor la pacienţii mei. Modificările densităţii osoase sunt lente şi, în mod normal, verificate doar o dată pe an sau la doi ani. Eu sunt sigur că vom mai raporta mai multe rezultate pozitive în viitor.

Eu cred că Mangustanul oferă cel mai mare beneficiu pentru sănătate pacienţilor cu boli legate de sistemul imunitar.

Dacă doriţi să vedeţi un rezultat, găsiţi pe cineva cu o boală din această categorie şi puneţi-l să bea suc de Mangustan. Totuşi, eu consider că cel mai mare beneficiu pe care îl aduce Mangustanul este prevenţia. Cred că evidenţele indică faptul că toate bolile asociate vârstei direct sau indirect, rezultă din oxidarea excesivă, inflamaţii necontrolate sau deficit al sistemului nostru imunitar. Eu continui să-mi iau vitaminele şi mineralele împreună cu sucul de Mangustan şi le sugerez acelaşi lucru şi pacienţilor mei şi, în unele cazuri, recomand şi altele suplimente pentru diferiţi factori de risc.

“Mangosteen este, probabil, cel mai puternic supliment de prevenire disponibile astăzi.”

Ce recomandă medicii

Dr. S. Amod Tootle

DUPA CE AM DESCOPERIT efectele benefice pe care le au xantonele asupra corpului, am decis să folosesc sucul de Mangustan şi la pacienţii mei. Am văzut rezultate dramatice. Mulţi dintre pacienţii mei sunt vârstnici şi cu cancer de colon şi unii au alte probleme de sănătate cum ar fi hipertensiunea. După ce aceşti pacienţi au consumat suc de Mangustan câtva timp, au avut rezultate surprinzătoare. Mulţi au resimţit o reducere a durerii cauzate de artrită. Unul dintre cei mai vârstnici pacienţi barbaţi avea cancer la prostată în stadiu avansat l-au mai dat doar trei luni de trăit. După un an, el este încă în viaţă, în parte şi datorită sucului de Mangustan. In prezent el se simte foarte bine.
Nota: Dr. Amod S.Tootla a folosit deja sucul de Mangustan la mai mult de 1000 de pacienţi şi a fost numit de către Universitatea din Cambridge drept unul dintre cei 2000 cei mai buni medici ştiinţifici la nivel mondial în sec.XXI, putând pratica medicina în mai mult de 20 de ţări.

Dr. Tootla foloseste Sucul nectar de mangustan ca prima optiune in terapie pentruurmatoarele probleme de sanatate:

 • Reflux gastro-esofagian
 • Dispepsie, acid sau gastrita
 • Hernie hiatala
 • Artrita
 • Fibromialgie
 • Oboseala sau nivel scazut de energie
 • Depresie usoara sau distimie
 • Stare usoara sau moderata de anxietate
 • Astma usora sau moderata
 • Sindromul Colonului Iritabil
 • Infectii ale tractului urinar
 • Diverticuloza
 • Disfunctii ale somnului
 • Rinita alergica
 • Neurodermita
 • Eczeme
 • Seboree
 • Otita externa
 • Dureri musculare si articulare

Dr. Tootla foloseste Sucul nectar de mangustan ca terapie ajutatoare pentru urmatoarele probleme de sanatate:

 • Reumatism
 • Boli degenerative de disc
 • Lupus erithomatosis
 • Sindromul durerii cronice
 • Neuropatie periferica
 • Migrene si dureri de cap
 • Ulcer gastric, duodenal
 • Diabet
 • Fibroza chistica
 • Depresie moderata sau severa
 • Boala Crohn
 • Cancer
 • Probleme cardiovasculare
 • Hipertensiune
 • Disfunctii post- menopauzale
 • Infectii virale
 • Infectii cu bacterii
 • Infectii cu fungi
 • Hemoroizi
 • Psoriazis
 • Reactii alergice severe

Dr. James Graham – oncolog ginecolog

Am ajuns la un punct în viaţa mea, în care trebuia să renunţ la cariera mea de chirurg oncolog. M-am îmbolnăvit de artrită, care mi-a afectat articulaţiile genunchilor şi gleznelor. După ce am făcut o operaţie arthroscopică, mi-au spus că am pierdut cea mai mare parte a cartilajului din genunchi. Am ajuns la faza os pe os. Am suferit dureri puternice şi am început să utilizez o cantitate mare de medicamente convenţionale, inclusiv inhibitori de COX-2. După 3 luni, am dezvoltat un ulcer şi hemoglobina meu a scăzut sub 6, ceea ce a m-a condus direct în unitatea de terapie intensivă necesittand intervenţie chirurgicala endoscopica şi transfuzii. Atunci au început să-mi spună despre unele medicamente tradiţionale, care ar putea să mă ajute, pentru că nu mai puteam folosi medicamente convenţionale pentru artrita mea. Una din pacientele mele, cu cancer ovarian a fost tratată cu chimioterapie şi tratamenrul a functionat extrem de bine. Ea a baut de asemenea suc din Mangustan, dar eu nu am ştiut. Ea mi-a spus să iau 90 ml pe zi şi dupa trei zile, sincer, am simţit o diferenţă. Au fost momente în care durerea ma trezit noaptea şi a o fost lupta cumplita. Dupa ce am consumat sucul, am reuşit sa dorm toată noaptea trezindu-ma numai dimineaţa, împreună cu ceilalţi internati, putandu-ma da jos din pat şi simtindu-m a foarte bine. Deja am anulat cererea mea de demisie şi privesc acum spre viitor cu gândul ca voi trata pacienţii cu cancer. Mi-am petrecut mult timp cercetând numeroase articole din literatura medicală din întreaga lume şi despre Mangustan. Sunt convins suficient pentru a-l recomanda pentru tine. Incearcă!

Beneficii pentru muschii scheletici

Dr. Kenneth J. Finsand medic specialist in chiropractica.

Acum mii de ani, oamenii din sudvestul asiatic au anticipat cu nerabdare perioada când un fruct special cunoscut ca Mangustan, îşi va face apariţia pe piaţă. Gustul lui delicios şi calitaţile medicinale nu servesc doar ca desert ci şi pentru a trata persoane cu probleme cum arfi dizenterie, infecţii, inflamaţii şi dureri, doar pentru a menţiona câteva. Toate problem ele muşchilor coloanei au ceva în comun Inflamaţia.

Procesul de inflamaţie începe când ţesuturile încep să nu mai realizeze procesul de auto- reparare. Celulele au fost distruse şi rezultatul acestei distrugeri este producerea de molecule tip hormoni numite prostaglandine, care cauzează dureri şi inflamaţie. Intermediarul acestei proces este o enzima numita COX-2. De fapt acestă enzima COX-2 începe inflamaţia, umflaturile şi durerea.

în 1981, când făceam surf în Hawai, am avut o leziune la spate. Am fost aruncat la fundul apei cu atâta putere încât coloana mi-a fost rupta în 4 locuri. în ultimii 20 de ani cu ajutorul îngrijirilor chiropractice am reuşit să duc o viaţă normală. Totuşi, durerea s-a intensificat pentru că a apărut o degenerare în anumite zone ale coloanei.

Am aflat recent despre sucul de Mangustan. Am luat 30 ml de suc şi acesta a fost începutul unei mari schimbări în sănătatea, viaţa şi cariera mea. Am introdus acest produs în clinica mea şi am recomandat pacienţilor mei folosirea lui, toţi având rezultate incredibile. Nu am întâlnit niciodată un fruct aşa de puternic care să facă mai mult decât multe ierburi la un loc. Datorită rezultatelor incredibile pe care le-am avut cu Mangustanul, acum numai iau medicaţie şi nu mai am dureri pentru primaoară în 21 de ani.

Investigaţiile pe care le-am făcut la acest produs, m-au condus să cred că poate exista un proces invers în inflamaţiile cronice şi în celulele corpului. Am învăţat de asemenea că Mangustanul este alimentul perfect pentru prevenire iar în lumea chiropracticii, prevenirea este obiectul principal al îngrijirilor.

Dr.Robert C. Stone este medic, cercetator si psihiatru. A petrecut cinci ani ca cel mai solicitat lector din industria farmaceutica. A tinut cursuri de instruire pentru companii de prestigiu ca Bristol-Myers Squibb, Eli Lilly, Astra Zeneca şi Pfizer.
Dr. Stone a publicat peste 30 de lucrari stiintifice si capitole de carte. Este instructor al unor lideri din topul Fortune 500 si autor al viitoarei carti “Cercul Intelepciunii”.

Iata marturia lui:

Dupa ce am studiat cercetarile ultimelor decenii, eu cred ca proprietatile antioxidante si antiinflamatorii ale sucului de mangostan reprezinta singurul si cel mai mare pas in prevenirea celor cinci boli majore: boli cardiovasculare, cancer, accident vascular cerebral, boli pulmonare si diabet. Calea mea spre sucul de mangostan a inceput in tinerete. Dupa un succes deosebit al unui concurs de innot, s-a decis celebrarea momentului prin aruncarea membrilor echipei invinse in piscine. Unul dintre oponenti a aterizat direct pe capul meu intr-un moment in care stateam drept in picioare. Daunele suferite la git si partea superioara a spatelui m-au bintuit in fiecare zi incepind cu acea data. Aveam 14 ani la timpul respectiv. Aspirina a fost singurul medicament disponibil pentru durerile mele, luam o multime de pastille in fiecare zi. Dupa un an au aparut reactiile adverse ale Aspirinei iritarea stomacului (gastrita) si arsuri in esofag (reflux de acid). Aceasta boala este numita acum reflux gastro-esofagian. In urmatorii zece ani nu am gasit nici un medicament, supliment sau substanta care sa-mi atenueze durerile constante ale stomacului. Dealungul anilor am luat cea mai mare doza din cel mai puternic medicament disponibil. Am simtit o usoara ameliorare dar am ajuns sa fiu sclavul acestor medicamente si totusi ma simteam mizerabil. Pina cind un prieten mi-a facut cunostinta cu sucul de mangostan. Dupa ce am baut opt zile la rind in fiecare dimineata 45 ml suc de mangostan nu a mai trebuit sa iau seara medicamente inainte de culcare. Au trecut peste opt luni de cind nu mai sint legat de medicamente si nu mai exista riscul aparitiei efectelor secundare. Opt luni scutit complet de simptomele mele, pentru prima data in 25 de ani.
Doua personae din trei care traiesc in jurul nostru va muri din cauza uneia din cele mai letale cinci boli amintite mai sus. Noi stim acum ca distrugerile provocate in organismul nostru de catre radicalii liberi si inflamatiile cronice grabesc aparitia acestor boli.
Datorita proprietatilor puternic antioxidante si anti-inflamatorii ale xantonilor din sucul de mangostan sint convins ca sansele mele de a contracta oricare din aceste boli scad considerabil.

Dr. Armando V. Deguzman
In timpul copilariei mele am fost extrem de incintat de fructul de mangostan care se gasea in piata de doua ori pe an. Savuram miezul delicios al fructului si aruncam pericarpul exterior (coaja). Bunica mea era foarte isteata, folosea coaja fructului pentru tratarea multor boli inclusiv diaree, febra, dureri de cap si multe alte probleme de sanatate. Aproximativ cu 15 ani in urma am suferit un accident grav in timpul unui concurs de biciclism. Am suferit leziuni faciale grave in plus partea cervicala a colonei vertebrale si partea inferioara a spatelui au fost de asemenea grav afectate. Dealungul anilor am inceput sa am artrita traumatica severa si sindromul compresiei, in spatele meu.

Am fost programat pentru o interventie chirurgicala de decompresie in stapele meu, dar inainte de a ajunge pe masa de operatie am auzit de sucul de mangostan. Am inceput sa consum o doza de 90 de ml de suc de mangustan de doua ori pe zi. Dupa prima saptamina de consum am renuntat la narcoticele pe care trebuia sa le iau seara inainte de culcare. Dupa inca o saptamina am renuntat la toate medicamentele pe care le luam deoarece nu mai aveam dureri.
Am recomandat sucul de mangostan  pacientilor mei si am observat ca multi dintre ei, in timpul in care consumau suc de mangustan luau mai putine medicamente.
In ultimii douazeci de ani fructul de mangostan a beneficiat de un interes imens din partea cercetatorilor iar descoperirile lor uimitoare ma fac sac red ca sucul de mangostan va fi cel mai semnificativ supliment natural disponibil pe piata!
Incurajez pe toata lumea sa consume sucul de mangostan si personal realizez beneficiile imense pe care le furnizeaza acest produs.

Dr. J. Frederic Templeman, M.D. este un medic de familie, licenţiat să pactice atât în SUA cât şi în Canada, cu peste 20 de ani de experienţă în clinică. Ca Director al Centrului de Cercetare a Fotocelulei, Dr. Templeman este recunoscut pe arena internaţională şi solicitat să ţină conferinţe. Este autor în nutriţie şi sănătate, precum şi în cercetarea tratamentelor cu ajutorul fructului de mangostan. Dânsul foloseşte sucul de mangostan în clinica personală zi cu zi.

Lucrez intr-o clinica din orasul in care locuiesc atunci cind nu calatoresc prin lume.
Iata ce s-a intimplat recent intr-o seara. O femeie intre doua virste putin obeza suferea de osteoartrita de mai multi ani. Greutatea ei apasa incheieturile de la solduri, genunchi si glezne cauzindui majoritatea durerilor. Utilizarea indelungata de antiinflamatorii i-au cauzat intr-un final ulcer gastric chiar daca lua medicamente care protejau mucoasa stomacului de reactiile adverse ale antiinflamatorilor, cind am vazut-o simptomele ei demonstrau ca medicamentele ai deranjau stomacul provocind dureri.
Cind i-am explicat ca, medicamentele pe care le folosea pentru atenuarea durerilor cauzate de artrita erau sursa problemelor la stomac, a izbucnit in plins deoarece stia ce urma sa se intimple. Urma sa se confrunte cu alegerea foarte dificila de a risca un alt ulcer, eventual o hemoragie intestinala sau sa traiasca in continuare cu durerile nesfirsite care ai torturau incheieturile daca eventual nu exista alta optiune viabila. Am discutat despre o schimbare nutritionala si efectuarea de exercitii fizice intr-o piscina publica din localitate pentru a nu solicita incheieturile, pentru a pierde in greutate si fortificarea musculaturii pentru a tine incheieturile afectate aliniate corespunzator. Era disperata. I-am recomandat sa bea suc de mangostan, o cantitate mica la fiecare masa.

Experienta mea clinica a demonstrat ca substantele nutritive din acest suc ajuta organismul sa repare mucoasa stomacului si sa diminueze durerile articulare cauzate de artrita.

Mai tirziu in aceeasi seara am consultat o fetita care avea eczema destul de severe in spatele urechilor si indoiturile cotului. Fetita era tratata cu o crema cu steroizi, eu sint reticent sa folosesc steroizi in tratarea pacientilor si extrem de reticent daca este vorba de utilizarea steroizilor pentru tratarea copiilor. Bazinduma inca odata pe succesul obtinut in trecut cu sucul de mangustan in cazuri similare, am recomandat utilizarea lui pe cale orala si i-am explicat cum sa-l foloseasca pentru a trata pielea afectata local.

Eu cred ca medicamentele au un rol foarte important in practica medicala. Totusi medicamentele sint periculoase, iar cind exista o posibilitate de a interveni pe cale nutritionala ar fi o neglijenta sa nu o folosim pe aceasta prima data cu exceptia cazurilor in care viata este in pericol.

Experienta mea demonstreaza ca beneficiile nutritionale ale sucului de mangostan sint remarcabile. L-am utilizat de sute de ori la pacienti care prezentau o gama larga de probleme de sanatate. Cind recomand sucul de mangustan ca un supliment nutritiv niciodata nu-mi fac griji si nu trebuie sa tin cont si sa urmaresc efectele secundare ca in cazul in care prescriu medicamente. Sucul de mangostan  este un produs binevenit si foarte eficient pe care il recomand cu toata convingerea.

De multe ori acest produs pentru mine face inutila prescrierea de medicamente astfel nu trebuie sa gestionez mai multe plingeri pentru care pacientii imi solicita ajutorul.

Linkuri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat - Sonometru - Aer Conditionat - Balkan Travel
Ski Austria - Litoral Bulgaria 2010 - Astra Turism - Alcooltest - Filip - Contabilitate - Baby Plants
Destinatii Vacante
Parteneri : Destinatii Vacante