Marturii

Mulţumită Sucului din Mangustanul întreg mi-am recăpătat viaţa

Gene Erickson inainte si dupa consumul de Suc nectar de mangustan, la interval de 10 luni

Am 70 de ani şi viaţa mea era asemănătoare unui iad, aveam în tot corpul dureri şi iar dureri. Dimineaţa aveam mâinile atât de umflate încât îmi erau pur şi simplu inutile.
Diferenţa după doar 10 luni de consum de Suc din Mangustan

Soţia mea trebuia să-mi facă masaje, uneori chiar ore în şir. Nici nu puteam să-mi leg singur şireturile de la pantofi. Medicii mi-au prescris reţete peste reţete, doar droguri – medicamente din farmacii, adică anti-inflamatorii, pentru a-mi reduce durerile. După luni de zile starea şi condiţia mea generală era tot mai rea şi nici vorbă de îmbunătăţiri sau recuperare.
Dimpotrivă, am fost nevoit să consum şi alte tipuri noi de medicamente, tot prescrise, adică iar chimicale, pentru a putea fi tolerate de corpul meu anti-inflamatoriile prescrise iniţial.
într-o zi, un amic, mi-a vorbit despre Sucul Natural făcut din Mangustanul întreg, iar nevasta mea văzându-măîn stadiul în care eram, chiar neîncrezătoare, până la urmă a făcut în aşa fel că mi-a dat să consum acel Suc.
A fost ceva nemaipomenit în viaţa mea, doar după 7 zile, diferite dureri au început să scadă câte puţin, cu timpul mi-am recuperat culoarea normală a pielii, câştigam mai multă energie pe zi ce trecea şi consumam Sucul şi începeam să reduc treptat din m uit ele medicamente prescrise.
Când privesc fotografiile mele de acum 10 luni de zile şi mă uit la mine, cel de acum, parcă aş fi fiul acelui om bolna v din trecut.

Wayne Ellis locuieste in Vancouver, Canada.

Bună ziua, sunt ‘Wayne si am un salon de tatuaj. într-o seara am fost la lucru şi s-a produs o explozie. Am încercat să-mi protejez faţa cu braţul şi aşa m-am ars pe faţă, gât şi braţ. M-am dus la spital,unde medicul mi- a spus că e o arsura de gradul 2, ca nu ma voi putea bărbieri in urmatoarele 4 la 6 luni şi mi-a prescris o crema pentru arsuri. Un prieten de-al meu mi-a recomandat sucul de mangustan, datorită capacităţii sale antioxidante şi am aplicat suc pe fata, si unguent pe mână. în 9 zile fata mea s-a vindecat complet în timp ce mâna mea a fost încă nevindecată.
Fotografia din dreapta a fost facuta dupa 9 zile. Se poate vedea cum fata sa era frumos vindecata, in timp ce mina sa care nu fusese atit de arsa, avea inca mult pina la vindecare.
Exact la 7 zile de la accident s-a barbierit! (Doctorii il prevenisera sa se obisnuiasca cu ideea de a avea barba pentru ca va fii imposibil sa se rada pentru multa vreme).

Cancer
de Ana Maria din Pontinha
MVll

Bună ziua, eu sunt Ana Maria si locuiesc in Pontinha. Am suferit de cancer cu mulţi ani în urmă. A inceput cu pieptul, apoi oasele dupa care mi-a aparut o tumora in spatele ochiului drept. La jumătatea acestui an, am inceput sa iau suc deMangosteen, la sfatul fiul meu, după ce am făcut mai multe studii pentru a ma ajuta, la mai multe produse naturale şi a altor mai puţin naturale, dar am găsit de cuviinţă să încerc, de asemenea, sucul de Mangosteen, în plus, niciodată nu încetaţi să luaţi mai devreme. Sunt radioterapie şi chimioterapie. După o mulţime de şedinţe de chimioterapie, am făcut unele cristale în corpul meu iar medicii au crezut că nu ma vindec şi a trebuit sa urmez terapia fizică pentru a încerca să ajute această problemă, care ma făcut să sufer foatre mulţ, la fiecare şedinţa In urma vizitelor medicale sa decis sistarea chimioterapiei pe o anumita perioada, timp in care am inceput sa consum sucul de Mangustan.De cand consum, nu mai simt aceeaşi durere ciudata. S-au făcut nişte teste şi sa descoperit că .cristalele au dispărut în câteva zile, după ce am consumat sucul ( acest moment a fost între sesiunea 90 si 100 din cate am făcut). Tumoarea mea a scăzut de asemenea, ochiul meu, practic,a revenit la normal (astăzi este stabil din punct de vedere al evoluţiei, deşi ochiul a suferit leziuni din cauza inflamatiei). Parul meu nu a mai căzut, nu am simţit greaţă şi nu mi-a scăzut apetitului alimentar in timpul sesiunilor de chimioterapie iar numărul celulelor albe din sângele meu sunt normale,iar medicii au constatat aceste rezultate zdrobitoare. Vecina mea de multe ori vine la mine acasa pentru a face un masaj la picioare pentru circulaţie. Recent, mi-am dat seama că inflamatia venelor mele au dispărut. Mă simt mult mai energica şi acum ma pot mişca mai bine,vreau mult să-i mulţumesc fiului meu şi sucului de Mangosteen de asemenea!

Gata cu depresia

Sunt Felicia Tilea Moldovan, sportivă activă încă, finalistă la patru olimpiade, Vice-campioană mondială la suliţă şi locuiesc în Pontevedra, Spania.

După o lungă perioadă de depresie şi nişte crize foarte puternice de anxietate, am reuşit să redevin cea care eram înainte, datorită Sucului de Mangustan. Eu l-am consumat timp de o lună, cu seriozitate, de trei ori pe zi câte 30ml. Este minunat!!! Este într-adevar util şi sănătos! Îl recomand tuturor celor ce au probleme de sănătate, ştiu că nu e un medicament dar la fel ştiu că AJUTĂ! Şi dacă pe deasupra ai posibilitatea de a face o afacere personală, de ce să nu o faci?

Bronsita alergica

Mă numesc Violeta Opra, am 46 de ani, sunt româncă din Hunedoara dar de vreo şapte ani sunt stabilită la Murillo de Rio Leza, în Spania.

Cum am ajuns să cunosc acest suc? Am lucrat ani buni în România, în sistemul de vânzare directă. De şapte ani de când trăiesc în Spania, am rămas tot timpul cu gândul la o afacere serioasă într-un astfel de sistem. Am început să caut, şi să caut… şi am dat de Sucul nectar de mangustan. Experienţa mea în vânzări m-a învăţat că nu se poate construi o afacere de succes, dacă nu se “mişcă” un produs de excepţie.

După ce zile întregi m-am informat pe internet, am ascultat prezentări on-line, mi-am spus că măcar pe jumătate să fie atât de bun pe cât se spune şi tot ar fi extraordinar. M-am înscris ca distribuitor independent, şi mi l-am comandat cu speranţa că poate îi va ajuta fiului meu cel mare, care de mic copil are probleme cu bronşita iar în ultimii ani a fost diagnosticat cu un început de astm pe bază alergică. Nu vă puteţi închipui, cei care nu cunosc simptomele, ce se întâmplă în fiecare an, primăvara, când începe alergia, practic la orice. Am început să-i administrez doza de întretinere de 30 ml de 3 ori pe zi si… Nemaipomenit! … de frică, şi ca să mă asigur, am cumpărat ca de obicei pastilele antialergice, dar credeţi-mă că nu a mai avut nevoie de ele. Mai mult, băiatul meu, a început să expectoreze, cam după o săptămână, ca şi când ar fi luat medicamente pentru ruperea bronşitei. Este pentru prima dată, după ceva ani, că nu am mai avut probleme cu el. Şi uite aşa m-am convins ca sucul de mangustan făcut din Mangustanul Întreg este bun şi poate fi un ajutor pentru multă lume dacă pentru noi a fost.

În zona unde locuiesc, apa este foarte dură şi dacă nu folosesc cremă de cel puţin două ori pe zi, îmi rămâne faţa ca hârtia. Ei bine, nu am facut altceva decât în fiecare dimineaţă şi seara să îmi curaţ faţa şi gâtul cu suc îmbibat pe un tampon demachiant. Efectul? mai bine decât cu crema (şi credeţi-mă sunt la vârsta la care nu îmi pot permite să folosesc orice tip de cremă ieftină).

Aşa că, dragi cititori, decizia este a voastră. Eu nu am făcut altceva decât să vă povestesc cum ne-a ajutat Sucul nectar de mangustan şi ce linistiţi suntem, ca îl avem în frigider în fiecare zi. Vă doresc numai bine şi multă sănătate alături de Sucul nectar de mangustan.

Am scapat de tensiune si artroza

Sunt Ioan Beniamin Brad din Deva şi am 52 de ani, o vârstă la care, după cum spunea un doctor renumit din ţara noastră, dacă te trezeşti dimineaţa şi nu te doare nimic, înseamnă că eşti mort.

Astfel am avut şi eu probleme cu genunchele, o artroză foarte gravă, nu puteam să merg, am făcut tot felul de tratamente un an şi ceva dar nu a cedat complet având în continuare dureri la mers. Am avut de asemenea probleme cu tensiunea arterială, aveam 170/100 – 170/110 şi când mi s-a prescris tratamentul şi am întrebat cât va dura, doctorul mi-a răspuns foarte serios că este un “tratament pe viaţă”.

Din luna Octombrie 2009 am început să consum Sucul nectar de mangustan făcut din Mangustanul întreg şi după o lună şi jumătate am constatat ca genunchele nu mă mai supăra la mers iar tensiunea arteriala mi-a revenit la 130/70 – 130/80.
Am renunţat definitiv la “tratamentul pe viaţă” şi mă simt foarte bine.

Aşa că acest suc miraculos care pentru mine s-ar putea traduce în limba română fără nici o exagerare “Apa Vie”, a reuşit să contrazică previziunile domnului doctor, în ceea ce priveşte sănătatea după o anumită vârstă.

Linkuri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat - Sonometru - Aer Conditionat - Balkan Travel
Ski Austria - Litoral Bulgaria 2010 - Astra Turism - Alcooltest - Filip - Contabilitate - Baby Plants
Destinatii Vacante
Parteneri : Destinatii Vacante